Roade si Merinde la Webinarul „Food Hubs, Good Food”

Va reamintim ca deseara 🌛, incepand cu ora 19, puteti participa la sesiunea live despre relatia producator -consumator in food-hub-uri. Avem mari emotii, dar speram sa impartasim tuturor despre relatia calda pe care o avem cu voi toti, cei ce iubiti roadele 🍒 si merindele 🥗 noastre, cei ce le produceti 👩🌾si cei ce le mancati 👨🍳. Daca discutiile prea serioase va dau dureri de cap, nu uitati ca sprijiniti economia locala si comandati produsele celor 80 de fermieri si procesatori locali din jurul Iasiului pe www.roadesimerinde.ro (vineri zi de livrari 🛵 remember?) 🥕😀), sau din magazinul din Podu Ros 🛒 si va hraniti sanatos si durabil luand mancarea de langa casa, de la bunicii si parintii vostri. 🧙‍♂️Vestea buna este ca ni s-a alaturat la food hub un grup de tineri fermieri si antreprenori locali, foarte bine pregatiti, plini de entuziasm si iubire de mancare sanatoasa. Fingers crossed 🤞 deci, alaturi de Laura Albu, membru fondator Roade si Merinde.

Joi, 25 iunie, ne vom afla în penultima zi a Webinarului „Food Hubs, Good Food”. Și pentru că Food Hub-urile se află la intersecția între două categorii țintă, una Business-to-Business (B2B) și cealaltă Business-to-Consumer (B2C) vom analiza fiecare dintre aceste componente cu specificul ei, cu oportunitățile și provocările pe care le aduc. În acest panel, vom discuta despre cum să atragem consumatorii către fermele mici și mijlocii, despre modificarea cererii cu ocazia pandemiei, mutată de la marii distribuitori către lanțurile scurte, și vom identifica care sunt provocările Food Hub-urilor în relația cu consumatorii.

Evenimentul poate fi urmarit aici https://www.facebook.com/events/310849966583453/.

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Mulțumim pentru abonare!
Ceva nu a funcționat. Mai încercați.