Tura ghidata la ferma lui Mihai Timofte sere

August 11, 2019

Vizitadureaza in medie 2-3 ore, posibilmai mult in functie de marimeagrupului,sezon, activitati si varsta copiilor carefac parte din grup.Se organizeaza pentrugrupuri de minim 10 participanti, maxim 25.Vizita la ferma are mai multe opriri si poate varia in functie desezon si zilele de vizitare. O oferta particularizata se face pentrucei interesati.Transportul nu este organizat. Participantii potajunge la punctele de interes cu masinile proprii (si sunt incurajatisa se grupeze mai multi intr-un vehicol).

Punctul de start este in sat Miroslava, comuna Miroslava,judetul Iasi, la Liceul Agricol din Miroslava, aflat la doar10 minute de municipiul Iasi.

De la liceul agricol vizita continua la o ferma de legumedin satul Vorovesti al comunei Miroslava.

Infunctie de sezon, participantii pot afla mai multe desprelegumele cultivate in sera sau in camp -aflate in diverse stadii de crestere (de la rasad la legume gata de facut salata). In sezon vizita se extinde cu un atelier pentru copii de realizat si degustat salata de legume desezon.

Vizita este gratuita, dar pentru cei interesati pot fi oferite suplimentar contra cost mici pachete continand produse locale de la fermele vizitate, pachete pre-definite in functie de sezon. Aceste pachete de produse contribuie la sustinerea agriculturii si producatorilor locali. Toate produsele din pachet sunt realizate defermierii colaboratori ai Roade si Merinde sauelevii de la liceul Agricol Miroslava, producatoride la Asociatia Femeilor din Mediul Rural Olga Sturza, apicultor Ionut Salcutanu si legumicultor MihaiTimofte.

Confirmarile si programarile se fac doar in scris, pentru a puteasa verificam inainte cu fermierii si sa nu se suprapuna vizitele ca intervale orare. Conditiile de participare implica acordul insotitorilor pentru preluarea unor fotografii in timpul vizitelor ghidate si publicarea acestora pe site-ul de promovare al Roade si Merinde

Roade și Merinde este brandul promovat de S.C. LOCAL HUBS.R.L. ROADE SI MERINDE este un centrualimentar (food hub) care distribuie produse locale țărănești cu ingrediente naturale și reale de la fermele țărănești mici din județul Iași și județele vecine - sprijinind un sistem sănătos,vibrant de consum al unormerinde locale. Roade și Merinde este intreprindere sociala iar profitul realizat este dedicat unor proiecte pentru dezvoltare comunitară implementate de Fundaţia Centrul de Mediere și Securitate Comunitară.

Persoana de contact: Anca Ciubotariu, coordonator de proiect, la adresa de email:anka_civ2000@yahoo.com  

Proiectul COOPERARE CU PRODUCĂTORII LOCALI PENTRUDEZVOLTAREA PACHETULUI ”ROADE ȘI MERINDE”, estefinantat prin PROGRAMUL NAȚIONAL DE DEZVOLTARE RURALĂ2014-2020,Program finanțat de Uniunea Europeană și GuvernulRomâniei prinFONDUL EUROPEAN AGRICOL PENTRU DEZVOLTARE RURALĂ,submăsura sM16.4 din cadrul PNDR 2014-2020. Alături de Local Hub srl, lider în prezentul proiect, parteneri sunt Asociatia Femeilor din Mediu Rural „Olga Sturza”, Liceul Tehnologic Agricol„Mihail Kogalniceanu” Miroslava, Asociatia de Legume Fructe Prisacani, Persoana Fizica Autorizata Sacultanu Ion, Persoana Fizica Mihai Timofte.

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Mulțumim pentru abonare!
Ceva nu a funcționat. Mai încercați.